Blog

Vermogen Jade Anna: op jonge leeftijd al een miljoenenstatus

a phone with a youtube logo on it next to a potted plant

Na haar veelbesproken break-up met YouTuber Gio Lanooy, is Jade Anna alweer enige tijd gelukkig met profvoetballer Kenneth Taylor. Het stel lijkt het beide financieel geweldig voor elkaar te hebben, wat wij natuurlijk is. Ze hebben hun eigen woning, gaan geregeld op luxe vakanties en rijden in de mooiste auto’s. Jade Anna is overigens voor vele dames een voorbeeld van een independent woman, wie alles heel goed op orde lijkt te hebben. In deze blog zullen we dan ook vertellen hoe het is gelukt om op zo’n jonge leeftijd zo financieel zelfstandig te zijn.

Forever Jade

In 2024 is Jade pas 20 jaar geworden en toch heeft ze al een eigen woning en rijdt ze in een mooie Range Rover. Het begon allemaal met haar populariteit van haar YouTube kanaal, wat destijds nog Forever Jade heette. Hier plaatste ze video’s van make-up tutorials, vlogs en heel veel kleding. Nu lijkt ze zich met name te richten op haar Instagram met al meer dan een miljoen volgers en komt er af en toe een weekvlog online. Die miljoen volgers heeft haar in principe al een miljoenenstatus gegeven, nietwaar?

De grootste kritiek komt van mensen die vinden dat ze haar bekendheid door het bereik van ex-vriend Gio Lanooy heeft verdiend. Ook vinden ze dat ze te veel ‘klaagt’ over druk zijn, terwijl zij vinden dat het enige dat ze doet, foto’s maken is. Oneerlijk vinden wij, aangezien dit alleen maar bevestigt hoe jaloers ze zijn en hoe ze het vooral zelf niet voor elkaar lijken te hebben. Maar goed, met veel abonnees en een enorm bereik op sociale media, heeft Jade het echt niet slecht.

Inkomsten en vermogen

Jade Anna, als influencer, verdient haar geld via verschillende bronnen. Ze krijgt inkomsten uit gesponsorde posts op social media, waar merken haar betalen om hun producten of diensten te promoten. Daarnaast ontvangt ze geld uit advertentie-inkomsten van platforms zoals YouTube, waar ze video’s deelt. Door haar grote volgersaantal en invloed kan ze aanzienlijke bedragen verdienen door deze diverse inkomstenbronnen te combineren. Het gaat volgens bronnen soms wel om duizenden euro’s per story en dan te bedenken dat deze na 24 uur alweer verdwijnen en dus niet eens permanent zijn.

Het brengt ons op het antwoord op de vraag wat het vermogen van Jade Anna zou zijn. Nou, inclusief de waarde van het huis kan dit zomaar boven de miljoen uitkomen. Dat is gekkenwerk, als je het ons vraagt. Nu hebben Gio en Jade Anna weleens in een video vertelt hoeveel ze verdienen, maar het gaat nooit om hele vaste bedragen. Wel kan het soms tot, gemiddeld, wel meer dan 1000 euro per dag gaan, dus tel uit je winst. Dat haalt trouwens ook gelijk naar beneden dat Jade Anna nooit op de schouders van Gio leunde en alleen maar was bij zijn geld.

Conclusie

Wat we kunnen concluderen? Misschien is niet iedereen het ermee eens dat je met de baan van Jade Anna zoveel geld kan verdienen, maar het is nu eenmaal wat het is. In plaats daarvan is het misschien eerlijk om haar aan te moedigen en haar te supporter in wat ze doet. Nog steeds geen fan? Volg haar dan niet en neem niet de moeite om überhaupt te reageren, je maakt er niemand gelukkig mee. Gelukkig staat deze jongedame sterk in haar schoenen en is ze waarschijnlijk nog niet van plan om te stoppen!