Blog

Wat is er bekend over het vermogen van Bianca Frölich?

turned on desk lamp beside pile of books

Well, well, well. Sinds 2021 is er een nieuwe ster bij het populaire antiekprogramma Van Onschatbare Waarde. En wat voor één, want elk jaar lijkt ze nog populairder te zijn dan het opvolgende jaar. Over wie we het hebben? Bianca Frölich natuurlijk! Al wist je dat waarschijnlijk al door de titel en doordat je het programma misschien zelf ook wel kijkt. In elk geval zullen we het in deze blog hebben over het vermogen Frölich. Ze ziet er per slot van rekening altijd uit alsof bij de elite van ons land hoort, dus dat vertellen we je dan ook graag.

Van Onschatbare Waarde

Op voorhand kunnen we al zeggen dat we vermoeden dat het vermogen van Frölich tamelijk hoog is. Dat zeggen we met een reden en die reden heeft alles te maken met het programma ‘Van Onschatbare Waarde’. Dit is namelijk een boeiend programma waarin mensen hun waardevolle en unieke antieke voorwerpen aan een panel van deskundige kopers presenteren. De verkopers krijgen de kans om hun objecten aan de kopers te tonen en te onderhandelen over de prijs, in een poging de beste deal te sluiten. 

De kopers, of eigenlijk deskundigen, die er staan, moeten dus een prijs bepalen en later ook betalen. Echter zou het zo kunnen zijn, dat Frölich voor de aanschaf van deze items, een bedrijf heeft. Met andere woorden, ze koopt het niet persoonlijk in. Hoe dat dan weer invloed heeft op haar vermogen, weten we niet. Aan de ene kant lijkt het dus alsof al die handelaren ontzettend rijk zijn, maar dat hoeft niet allemaal persoonlijk vermogen te betreffen.

Hoe word je antiquair?

Handelen in antiek, dat doet antiquair Bianca Frölich dus. Toch is het niet iets wat je zomaar gaat doen. Sterke nog, je zal geen enkel kind horen zeggen dat dit zijn of haar grote wens is. Alleen al om het feit dat lang niet iedereen onthoudt dat dit ook een beroep is. Maar goed, in het geval van Bianca is het helemaal niet zo gek, want haar vader, Ed Frölich, is een bekende antiekhandelaar. Al van jongs afgaan groeide ze op met de verhalen van haar vader. Hoewel ze in haar leven ook andere dingen heeft gedaan, koos ze uiteindelijk toch voor hetzelfde vak. Leuk, nietwaar? Haar vader zal vast trots zijn.

Nog even een laatste ding voordat we ‘m afsluiten: misschien ben je wel benieuwd of zo’n knappe verschijning ook een partner heeft. Het antwoord daarop is ‘nee’. Tenminste, Frölich heeft weleens aangegeven er niet zo mee bezig te zijn. Pas als ze de juiste ‘ziel’ voor zich heeft staan, zal het ervan komen, maar tot die tijd richt ze zich liever op haar vrienden en andere dierbaren.

Conclusie

Het vermogen van Bianca Frölich? Daar hebben we helaas niks over kunnen vinden. Hoewel je haar dus wel veel geld ziet spenderen aan kunst, is dat onderdeel van haar baan en kan dat best zakelijke investeringen betreffen. Dat zegt niet zo zeer iets over haar persoonlijke vermogen. Overigens is het wel zo dat ze in een mooi huis woont en dat kan je tegenwoordig niet zomaar meer betalen.