Blog

Wat is het vermogen van Hella Huizinga?

assorted photo loy

Hoewel ze voor sommigen er misschien uitziet alsof ze nog eind twintig is, heeft Hella Huizinga in 2023 toch alweer haar veertigste verjaardag bereikt. De succesvolle zakenvrouw (of toch niet), wie bekend is van onder meer The Real Houswives of Amsterdam en haar succesvolle bruiloft en event design bedrijf, heeft door haar ervaring ook al de enige centen in het laatje gebracht. Tenminste, daar ga je waarschijnlijk vanuit, anders was je nooit op deze blog beland. We geven je in deze blog informatie over deze ondernemende vrouw en dus ook haar verdiensten. Lees dus maar gauw verder!

Het toppunt van luxe

Boek je de organisatie van een bruiloft of evenement bij Hella Huizinga, dan kan je er met zekerheid vanuit gaan dat het heel erg luxe is. Ze verwierf dan ook haar bekendheid door haar uitzonderlijke ontwerpen en aandacht voor detail. Hoewel haar carrière begon met het organiseren van (over de top) kinderfeestjes en babyshowers, groeide het al snel uit tot een prominente naam in de evenementenbranche. De naam schijnt zelfs zo prominent te zijn, dat het wereldwijd haar diensten aanbiedt.

Dat ze in luxe leeft, wordt bekend in de deelname van de realityserie The Real Housewives of Amsterdam. Echter kwam ze wat negatiever in het nieuws door een confrontatie met het programma BOOS met Tim Hofman. Er zouden onbetaalde rekeningen liggen, wat haar financiële verantwoordelijkheid en werkomgeving ter discussie stelde. Maar goed, ze is nog steeds bezig en blijft voortdurend unieke concepten ontwikkelen om aan de hoge verwachtingen van haar klanten te voldoen.

Een groot vermogen

Mogen we verschillende bronnen geloven, dan zou Hella Huizinga in 2024 ongeveer 3 miljoen euro aan vermogen hebben. Dat leidt ertoe dat ze luxueuze feestjes kan geven, in de duurste kledingmerken van de wereld rond paradeert en alles kan doen wat haar hartje begeert. Ze verdient dit inkomen voornamelijk met haar eigen bedrijf. Maar goed, als je ook eens ziet hoe haar evenementen er uitzien, dan zal je merken dat dat dus een en al luxe is. Er wordt flink wat in geïnvesteerd en nog veel meer aan verdiend, om het maar even plat te zeggen. Haar tarieven zouden dan ook liggen op een paar ton tot soms wel een miljoen euro per klus. Wauw, waar halen anderen het geld vandaan om dat te kunnen betalen?

Een blik op de toekomst

Na seizoen twee van het realityprogramma waar Huizinga aan meedeed, kwam al snel de vraag of er ook een seizoen drie zou komen. Het antwoord daarop zou ‘ja’ zijn geweest, al is het medio 2024 nog niet helemaal bekend wanneer deze zal uitkomen. Wat wel bekend is, is dat Huizinga er weer in te zien zal zijn. Tenminste, er is geen tegenwoord gekomen zoals dat van collega Susanna Klibansky wél kwam. Verder zal Huizinga ongetwijfeld nog investeren in haar eigen bedrijf. Mochten er ontwikkelingen zijn, dan zal je dat te zijner tijd wel horen. Voor nu wensen we je een fijne dag. Tot de volgende keer op Vrouwmedia.