BlogLifestyle

Celina Smith leeftijd, carrière en instafamous

Het vrouwelijk schoon vliegt je tegenwoordig om de oren. Sinds het de wereld in is gebracht dat ook vrouwen zichzelf mogen laten zien, dat ze trots op hun lichaam mogen zijn en dat er meerdere mensen achter deze beweging staan, zie je steeds meer bloot op het internet. Hoewel dit niet altijd op een hele positieve manier gebeurt, is het wellicht over het algemeen toch nog als iets positiefs aan te duiden. 

Eén van de vrouwen die bekend is geraakt door haar uiterlijke schoonheid, is Celina Smith. Althans, daar zullen de meningen over verdeeld zijn. In deze blog lees je alles wat je wil weten over Celina Smith. Dus, wat is haar leeftijd, hoeveel volgers heeft ze nu echt op Instagram en hoe zit het met haar carrière? Benieuwd geraakt? Lees dan gauw verder!

Leeftijd

De Amerikaanse jongedame heeft inmiddels al de leeftijd van 24 jaar aangetikt. Ze is geboren op 22 februari 1999 en is daarmee nog net een deelnemer van de vorige eeuw geweest. Anyhow, age doesn’t matter, does it? Met andere woorden: ze is meerderjarig, volwassen en maakt haar eigen keuzes. 

Van nul naar honderd

Goed, nu we duidelijk hebben welke leeftijd Celina eigenlijk heeft, gaan we naar de nog veel interessante feitjes over Celina. Want hoe word je eigenlijk ineens zo ‘beroemd’?

In het geval van Celina heeft dat te maken met het aantal volgers op haar sociale media kanalen. Op haar main account op Instagram, itscelinasmith, heeft Celina al zo’n 1.1 miljoen volgers. Haar tweede account, itscelsmith, bedraagt al bijna 750.000 volgers. Het eerst benoemde account volgt overigens maar één ander account en niet geheel verrassend is dat niets anders dan itscelsmith. Ook op YouTube is de beeldschone vrouw te vinden, waar ze inmiddels al meer dan 200k volgers heeft. Erg populair is ze dus wel, kunnen we daarmee stellen. 

Maar goed, we begrijpen natuurlijk allemaal dat die volgers niet vanzelf komen. De meesten zullen haar kennen als de ex-vriendin van Stephen of Steve, ook wel bekend van het inmiddels niet-meer-bestaande YouTube kanaal Steve Will Do It. Toen een aantal jaar geleden hun relatie werd verbroken, schoot de populariteit van Celina Smith de lucht in. Ook niet heel onverwacht, gezien Celina dus in haar functie als model zeer wordt aangeprezen. 

Verdiensten

De dame met een grote boezem dankt volgens velen het grootste gedeelte van haar vermogen aan haar verdiensten op Only Fans. Only Fans is een abonnementsservice, waar mensen betalen voor content. Makers, waaronder Celina, verdienen dus geld door exclusieve content te verkopen aan hun abonnees, ook wel ‘fans’ genoemd. Het platform is vooral populair geworden onder modellen en influencers. Hoewel moeder Smith het op het eerste gezicht niet mee eens was, overtuigde Celina haar ervan dat ze er een goed en stabiel inkomen mee zou kunnen opleveren. En wat bleek, na een maand had Celina al zoveel volgers, dat ze haar moeder een verbaasd, maar trots gevoel leverde. 

Maar dat is niet het enige waar ze aan verdient. Ze heeft bijvoorbeeld ook een YouTube kanaal, ze streamt op Twitch en ze heeft een Instagram account waar gesponsorde content ongetwijfeld geld oplevert. Haar titel als ‘model’, wordt hierdoor uitgebreid naar ‘model én influencer’. 

De keerzijde van Only Fans

Hoewel Celina haar moeder al snel van de mooie kant van OnlyFans overtuigde, is helaas niet alles zo positief aan het verdienen van geld op OnlyFans. Want waar het platform van origine eigenlijk best onschuldig leek, wordt er tegenwoordig met name volwassen content op geplaatst. Hierdoor wordt OnlyFans vaak geassocieerd met de seksindustrie, ook al is het dus een veelzijdig platform. Sommigen zien het als een empowerment tool waarmee creators eindelijk zelf kunnen kiezen wat ze plaatsen. Bovendien profiteren ze direct van hun volgers. Echter uiten critici hun zorgen over de exploitatie en mogelijke druk, om steeds explicietere content te leveren, terwijl ze dat normaal gesproken nooit hadden gewild. 

Het vermogen van Celina Smith

In Nederland ligt het modale inkomen in 2023 op zo’n €40.000 bruto per jaar. We zien dat inkomen als iets waar je goed mee rond kan komen en waar je een prima leven mee kan lijden. Wanneer we vertellen dat Celina al na een maand een mooi inkomen aan haar activiteiten op OnlyFans overhield, spreken we over veel meer. Het inkomen van deze dame wordt namelijk geschat op meer dan $250k tot $400k per maand. Het gehele vermogen zal volgens sommigen uitkomen op bijna $1,5 miljoen. Het zijn bedragen waar onze oren van gaan klapperen. Niet op een negatieve manier, maar ook niet per definitie op een positieve manier. Want, je zet een groot deel van je leven op het internet, geeft een groot deel van je privacy weg en krijgt wellicht het gevoel dat je jezelf gewoon aan het verkopen bent. 

En er blijft misschien nog wel een grotere vraag achter, want wat moet je met al dat geld doen? Gebruik je het om je carrière te vergroten? Ga je het geld in vastgoed investeren? Denk je wellicht aan aandelen? Hoe zit dat eigenlijk met vermogensbelasting? En wat gebeurt als je het ineens kwijtraakt? Al dat geld én de verwachtingen van fans, zullen ons eerder stress dan geluk opleveren. Maar ach, wie zijn wij om er überhaupt een oordeel over te geven. Celina weet ongetwijfeld waar ze aan begonnen is en hoe ze het allemaal regelt. Ze is immers nog steeds actief op verschillende platforms.

Conclusie

Waar de een jaloers is op het leven dat Celina leidt, zal de ander er absoluut niet aan willen denken. Ja, je verdient een hele hoop geld, maar nee, je leeft geen leven in de schaduwen van deze wereld. Je staat op de voorgrond, er bestaat een constante vraag vanuit je fanbase en je zal ‘uniek’ moeten blijven om ze te blijven prikkelen. Het levert je een gevarieerd leven op en je kan verwachten dat je in de spotlight staat. We kunnen daarmee concluderen dat Celina na de breuk met haar ex, op een positieve manier gebruik heeft gemaakt van haar toenemende populariteit. Mooi, toch?

Related posts
BlogLifestyle

Anjet Daanje partner, carrière en meer

De kans is groot dat je wel eens van Anjet Daanje hebt gehoord. Er is namelijk een reden dat je bij dit…
BlogLifestyle

Iris de Graaf partner, carrière en meer

Vrijwel iedere Nederlander vindt het leuk om naar het nieuws te kijken. Nu is het wel zo dat er maar weinig mensen…
BlogHandig & Tips

Suse van Kleef partner, moeder en meer

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van Suse van Kleef hebben gehoord. Deze bekende NOS correspondent is op dit…