BlogLifestyle

Elise Boers vermogen

a group of people sitting around a white table

Influencers nemen het web over. Sterker nog, influencers beheersen de levens van ontzettend veel, vaak jonge, volgers. Influencers vertellen over hun levens, wekken veel sympathie op bij volgers om vervolgens in de vorm van campagnes en samenwerkingen producten ‘aan te smeren’. 

Of dat nou echt de goede omschrijving is van Elise Boers, laten we aan jouzelf. In ieder geval is de blonde dame zeker wel een influencer en verovert ze met het vloggen over haar leven en een aantal eigen bedrijven, de harten van volgers. In deze blog lees je van alles over Elise Boers, om uiteindelijk een antwoord te lezen op de vraag: wat is het vermogen van Elise Boers? Benieuwd geraakt? Goed, lees maar gauw verder! 

Over het privéleven van Elise Boers

De blonde schoonheid is een vlogger. Dat houdt in dat ze haar eigen leven filmt en een inkijkje geeft in het reilen en zeilen van haar gezin. In de vorm van zogeheten weekvlogs zien we over haar tweeling, pasgeboren dochter, verloofde Wouter, familie, werk en nog veel meer. 

Elise is dus, samen met haar verloofde Wouter (daarover later meer) gezegend met drie kinderen. De tweeling, inmiddels alweer 3 jaar (2020), reageren op de namen Wolf en Luca. In maart, begin 2023, werd het jonge gezin uitgebreid met een dochter, genaamd Coco. Leuk is dat de tweede naam van het meisje Vita is, dat eveneens de naam is van het zusje van Elise. 

Verloofde Wouter

Menig vrouw die een blik werkt op de verloofde van Elise, zal met open mond blijven staan. Want, een knappe verschijning, dat is het zeker. Hij staat voor veel grote merken model en is veelal te zien in de vlogs van Elise. Nog jaloerser ben je misschien wel op het droomaanzoek dat hij voor Elise in elkaar zette. Hij kwam letterlijk als een prins op het witte paard aanrijden, waarna hij op een knie is gegaan en de vraag der vragen stelde. Gelukkig voor hem (en voor ons) zei Elise meteen ja. En, hoe kan het ook anders dan dat het hele tafereel is gefotografeerd en je ook nog alles op YouTube kan volgen. 

De verloving vond plaats op 5 juni 2022 op Ibiza, het huwelijk heeft nog niet plaatsgevonden (medio 2024). 

Zus Vita

Je kon het al even lezen, maar Elise Boers heeft een zus, naar wie ze haar dochter heeft benoemd. Een vernoeming vindt doorgaans plaats wanneer de band tussen die personen zeer goed is en zo is dat ook tussen Vita en Elise. 

Blonde Tigers

Vita en Elise stonden eerst ook wel bekend als de Blonde Tigers. Op het gelijknamige YouTube kanaal maakten ze filmpjes over van alles en nog wat, met name in de vorm van vlogs. Ze bespraken er dingen die de alledaagse vrouw nog steeds bezigheid (over cameltoes, seks en meer). Tegenwoordig zijn al deze filmpjes nog steeds terug te zien, maar is het kanaal omgedoopt naar Vita Cleo. Je kan wel raden dat zus Vita hier haar YouTube avonturen heeft doorgezet, maar nu zelf alles regelt. Inmiddels is Vita ook moeder geworden en is ze dus samen met Elise een jonge moeder. 

Maar, niet getreurd voor alle fans van Blonde Tigers. In de tussentijd hebben de zussen elkaar niet losgelaten en hebben ze hun krachten op een andere manier gebundeld. Ze hebben namelijk een podcast, genaamd Zus & Zo. Elke woensdag plaatsen ze een aflevering waarin ze een stelling behandelen. Deze stellingen gaan over relatie, vriendschappen, daten, morele kwesties en nog veel meer. 

Een echte ondernemer

Wie dacht dat Elise naast het moeder zijn. vloggen, instagrammen en het opnemen van een podcast stil zit, heeft het mis. Sinds enige tijd is ze, samen met Sara Rottenberg, de eigenaar van het bedrijf DIEP’R. Dit bedrijf, dat zichzelf kenmerkt onder de leus ‘Diepere vragen. Diepere gesprekken. Diepere connecties’, brengt praatkaartjes uit. Elk spel bevat een x aantal vragen, die een gesprek opwekken. Het doel is om personen dichter bij elkaar te brengen en elkaar echt te leren kennen. We kunnen we zeggen dat de goedlachse dame een bezige bij is, die van alles wil delen en een hart heeft voor het ondernemen. 

Het vermogen van Elise Boers

Ongeveer ten tijde van de verloving, stond ook het huis van Elise en Wouter te koop. Er werd gespeculeerd over een emigratie, maar later bleek dat het ‘gewoon’ om een verhuizing ging. De twee verkozen hun plekje in Amsterdam voor een prachtig optrekje buiten de stad. Het heeft een tuin, ligt aan het water en is een plek waar de kinderen van de twee hopelijk in rust kunnen opgroeien. 

Dat het huis midden in de Pijp werd verkocht en dat het huidige optrekje van het stel ontzettend duur zou zijn geweest, maakt onder andere dat ze het vermogen van Elise Boers heel hoog inschatten. En hoe nieuwsgierig als wij Nederlanders zijn, zijn we dan ook heel benieuwd naar exacte bedragen en exacte vermogens. Helaas is het niet bekend hoeveel Elise nu echt op haar bankrekening heeft staan en hoeveel geld er in het huis is geïnvesteerd. Overigens moeten we ook niet vergeten dat Elise niet alleen is en manlief met zijn modellencarrière ook het een en ander qua inkomen naar binnen hengelt. We kunnen ons niet voorstellen dat Elise met haar reclame-inkomsten, bedrijf en kijkcijfers alles alleen betaald. 

Conclusie

Elise Boers is een inspiratie voor velen. Ze vertelt open en bloot over haar struggels en successen in het moederschap, lijkt zielsgelukkig met haar gezin en verloofde, brengt wekelijks vele glimlachen op de gezichten van volgers, heeft een goede relatie met haar zus en is het schoolvoorbeeld van een influencer die wél echt eerlijk lijkt te zijn. Welk vermogen daarbij hoort, maakt ons eigenlijk niet uit. Ze heeft het goed en hoeft zeker niet te klagen, dus laat anderen maar speculeren of het om tienduizenden euro’s of tonnen gaat, toch?

Related posts
BlogLifestyle

Anjet Daanje partner, carrière en meer

De kans is groot dat je wel eens van Anjet Daanje hebt gehoord. Er is namelijk een reden dat je bij dit…
BlogLifestyle

Iris de Graaf partner, carrière en meer

Vrijwel iedere Nederlander vindt het leuk om naar het nieuws te kijken. Nu is het wel zo dat er maar weinig mensen…
BlogLifestyle

Celina Smith leeftijd, carrière en instafamous

Het vrouwelijk schoon vliegt je tegenwoordig om de oren. Sinds het de wereld in is gebracht dat ook vrouwen zichzelf mogen laten…