BlogLifestyle

Floor Bremer partner, gezin, dochter van en meer feitjes

Een journaliste met het hart op de tong. Het is een manier waarop je laat zien waar je voor staat, wat je wil betekenen voor deze wereld en hoe je met situaties omgaat. In het geval van Bremer, die overigens journaliste is, roept haar zeggen nog weleens wat commotie op. Dit komt dan bijvoorbeeld omdat ze zich durft uit te spreken bij een talkshow met een tafel vol mensen die het niet met haar eens zijn.

Anyway, dit en nog veel meer onderwerpen worden in deze blog besproken. Floor Bremer staat hierin natuurlijk centraal. Dus denk aan een stukje van haar privéleven, maar ook Bremer als ‘de dochter van’ en nog veel meer feitjes. Ben je net zo geïnteresseerd als wij, lees dan maar gauw verder.

Wie is Floor Bremer?

Floor Bremer is een Nederlands journaliste, een politiek verslaggever, om precies te zijn. Tegenwoordig kan je haar met name vinden als verslaggeefster van RTL Nieuws. Door de jaren heen heeft ze zich zeker van verschillende kanten laten horen. Zo werd ze bijvoorbeeld erg geprezen toen ze Jan Paternotte (D66) op televisie interviewde over zijn late reactie over het rapport van de #MeToo-kwestie. Laatst kwam ze nog in een talkshow genaamd ‘Renze op Zondag. Hier probeerde ze een statement te maken dat de wereld vroeger werd gedomineerd door witte, oude mannen. Met een samenleving van tegenwoordig, is dat iets heel negatiefs. Echter kwam het niet tot een ‘echt’ statement, gezien ze ongeveer 5 verdiepingen de grond in werd geboord. Niet of wel geheel toevallig, gebeurde dat door twee oude, witte mannen. Wie dat zijn, dat laten we maar even buiten beschouwing. We zijn hier immers voor Floor, niet voor anderen.

‘De dochter van’

Soms valt de appel niet ver van de boom en kiezen kinderen voor een carrière waar hun ouders ook in zitten. Je zou kunnen denken dat dat in het geval van Floor Bremer ook zo is. Ria Bremer, wat dan de moeder van Floor zou zijn, is of eigenlijk was ook een bekend journalist. Dat haar vermeende dochter in haar voetstappen zou treden, zou zeker aannemelijk kunnen zijn. Helaas (of niet) is Floor niet de dochter van Ria, gezien zij is gezegend met alleen maar zoons. Sterker nog, over de echte ouders van Floor is eigenlijk vrijwel niks bekend.

Privéleven

Zo geld dat eigenlijk ook voor de rest van haar privéleven. Je kan dan wel af en toe een vakantiekiekje voorbij zien komen, zoals je hieronder kan zien, maar verder valt het ons erg tegen.

Partner en gezin

Tegen als in dat we zo nieuwsgierig zijn naar wat haar thuis een lach op haar gezicht brengt. Misschien is er wel een partner in het spel of zelfs een heel gezin. Bremer heeft hier zelf ooit over gezegd dat ze het niet nodig vindt om over haar privé te praten. We denken zelf dat het wellicht ook wel te maken heeft met haar werk. Zo staat Bremer absoluut niet altijd in een mooi daglicht. Ze krijgt verschillende hartreacties en heeft lang niet alleen ‘vrienden’ gemaakt op het gebied van werk. Waarom zou je dat je familie ook willen aan doen, zelfs wanneer ze er eigenlijk niets mee te maken hebben? Ach, hoe je het wendt of keert, we zullen er waarschijnlijk nooit achterkomen. Tenminste, niet door het toedoen van Bremer zelf.

Al met al kunnen we concluderen dat Bremer laat zien wat een journalist is en wat een journalist kan zijn. We zijn benieuwd wat het volgende onderwerp is, waar ze zich fel over uitlaat.

Related posts
BlogHandig & Tips

Signalen: hoe zie je of iemand een groot geslachtsdeel heeft

We kunnen er omheen draaien, maar we zouden liegen dat er natuurlijke instincten bestaan die voor het gros van de mensen geld….
BlogProducten

Textielverf Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Bereid je voor om de wereld van kleur en creativiteit te betreden, want we gaan het hebben over betaalbare textielverf! In deze…
BlogProducten

Strijkplank Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Strijken staat ongetwijfeld niet bovenaan je lijstje van to do’s. Het duurt lang, binnen de kortste keren zit er toch alweer een…