BlogHandig & Tips

Signalen: hoe zie je of iemand een groot geslachtsdeel heeft

yellow and brown leather strap

We kunnen er omheen draaien, maar we zouden liegen dat er natuurlijke instincten bestaan die voor het gros van de mensen geld. Zo zijn veel mannen op zoek naar een vrouw met grote billen en borsten, omdat dat voor hen onbewust een signaal afgeeft over vruchtbaarheid. Andersom zullen vrouwen eerder denken bij een groter dan een kleiner geslachtsdeel bij mannen dat ze hen kunnen bezwangeren. In de praktijk is dat overigens lang niet altijd het geval, en toch, toch is dat waar onze natuurinstincten op afgaan.

Dus, omdat we de natuur absoluut niet willen negeren gaan we bekijken of er signalen zijn die aangeven of iemand een groot geslachtsdeel heeft. We onderzoeken specifieke aspecten en zullen ingaan op de geloofwaardigheid ervan. Want, is het bijvoorbeeld echt zo dat hoe langer de voeten van een man zijn, hoe langer de penis is? Goed, we zoeken het voor je uit en het enige dat jij hoeft te doen is lezen.

Een grote penis

Sowieso schijnen meerdere onderzoeken aan te geven dat de grootte van je penis redelijk erfelijk bepaald is. Heeft je vader, opa of grootvader een grote slungel tussen zijn benen, dan zal jij ook een grotere kans hebben op een penis. Voor sommige mannen is het hebben van een grote penis imago bepalend, waar andere er zich eigenlijk niet minder druk over kunnen maken. Een groep mannen bij wie de onzekerheid misschien wel toeslaat, zijn mannen met een micro-penis. Je hebt een micro-penis als deze minder dan 4 cm groot is, in slappe staat. Overigens zegt een micro-penis dan weer niks over de manier waarop een man een erectie ervaart. Bovendien zullen vrouwen misschien wel liever een wat kleinere penis in bed zoeken dan een te grote. Dat laatste kan vrouwen nogal wat pijn in bed opleveren. Dat is als we er even vanuit gaan dat een man een relatie heeft met een vrouw.

Grower versus shower

Maar dat iemand een grote dollo tussen zijn benen heeft hangen, betekent niet per definitie dat iemand met een kleinere penis niet tot dezelfde lengte kan groeien bij een erectie. Het verschil in de ‘groei’ die penissen doormaken bij een erectie, wordt ook wel aangeduid met ‘grower‘ en ‘shower‘. In principe heb je naast deze twee ‘soorten’ mannen nog een derde groep, die eigenlijk nergens bijhoort. We zetten alle verschillen voor je op een rijtje:

  • Grower
    Degene van wie de penis met meer dan 56% groeit als hij van slap naar erectie gaat (ongeveer een kwart van de mannen).
  • Shower
    Degene van wie de penis met minder dan 36% groeit als hij van slap naar erectie gaat (ongeveer een kwart van de mannen).
  • Non-defined
    Degene van wie de penis tussen de 36 en 56% groeit als hij van slap naar erectie gaat (ongeveer de helft van de mannen).

Dat iemand vanaf de buitenkant ogenschijnlijk een grote penis heeft, hoeft niet te vertellen dat hij het in dat opzicht beter doet dan zijn buurman, zónder zo’n grote slurf in zijn broek. Maar goed, beloofd is beloofd. We zullen snel overgaan naar de signalen waaraan je kan zien dat een man een grote penis heeft.

De signalen op een rij

Dus, vertel het maar. Is het over die voeten waar of moet je eerder naar andere aspecten kijken? Nou, we kunnen alvast verklappen dat dat over de voeten niet schijnt te kloppen. Het is dus niet zo dat een man met een grote penis per definitie grote voeten heeft (en andersom). Jammer, maar helaas. Laten we kijken wat dan wel mogelijke signalen zijn.

#1 Vingers

Allereerst, de vingers. Volgens een Belgische uroloog zou het verschil in lengte tussen ring- en wijsvinger, duiden op de lengte van de penis. Hoe groter het verschil tussen die twee vingers, hoe groter de penis mogelijk zou kunnen zijn.

#2 Huidskleur

Mogelijk hebben mensen van (een donkere) kleur gemiddeld een grotere penis dan de meeste blanke Europeanen. Aan de andere kant zouden Aziaten het meest ‘misfortuned‘ zijn, omdat daar het gemiddelde dan weer lager ligt dan in Europa.

Maar, over het algemeen denken we nog steeds: het is ook maar wat je gewend bent. Het is niet zo dat alle vrouwen en mannen graag een grote penis bij hun partner zoeken. Zolang de rest op het seksuele gebied maar werkt, zul je als man met een kleinere penis dan gemiddeld niet heel veel nadelen van ondervinden. Hoe dan ook zijn er dus niet heel veel aspecten aan het uiterlijk van de man die verraden wat er in hun broek zit. Tegenwoordig krijg je een man ook niet meer zo gauw in een Speedo, dus om het écht te kunnen weten moet je wachten tot het spannende moment in de slaapkamer.

Does size matter?

Dus dan, voor eens en voor altijd een antwoord op de vraag. Does. Size. Matter? De lengte van de penis is een onderwerp dat vaak ter discussie staat. Echter zal het belang ervan variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en individuele ervaringen. Voor de meeste mensen is seksuele tevredenheid gebaseerd op factoren zoals communicatie, emotionele verbondenheid en genot, niet alleen op grootte. Met andere woorden, op de bovenstaande vraag is er geen one-size-fits-all antwoord. Open communicatie en wederzijds respect zijn key. Ook als het is bij zoiets als een one night stand, een fling en natuurlijk in je vaste relatie.

En het antwoord op de vraag of je aan iemands uiterlijk zijn penislengte kan aflezen? Nou, misschien, als je sommig onderzoek moet geloven. Je weet het natuurlijk pas écht zeker als je het hebt gezien.

Related posts
BlogProducten

Textielverf Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Bereid je voor om de wereld van kleur en creativiteit te betreden, want we gaan het hebben over betaalbare textielverf! In deze…
BlogProducten

Strijkplank Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Strijken staat ongetwijfeld niet bovenaan je lijstje van to do’s. Het duurt lang, binnen de kortste keren zit er toch alweer een…
BlogLifestyle

Floor Bremer partner, gezin, dochter van en meer feitjes

Een journaliste met het hart op de tong. Het is een manier waarop je laat zien waar je voor staat, wat je…